Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Διάφορες σκέψεις...

Η «αντικειμενική» εφημερίδα GOAL και πάλι «έκανε» το καθήκον της. Απαράδεκτη η συμπεριφορά των Αγγελόπουλων που δεν πήγανε στην παρωδία της κλήρωσης και των βραβεύσεων της Α1, είναι το πρωτοσέλιδο της χτύπημα. 

Φυσικά δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός, απλά κανένας γαύρος να μην δίνει τα λεφτά του στις δήθεν αντικειμενικές εφημερίδες. Κρίμα πάντως που δεν πήγανε τα αδέλφια να δουν από κοντά αυτόν τον υπερπαίκτη που βγήκε το καλύτερο 4αρι στην Α1 αντί του Κλέιζα. Τι αστείοι που έχουν γίνει, ο Κλειζα βγήκε στην καλύτερη 5αδα της Ευρωλίγκας, στην καλύτερη 5αδα του Μουντομπασκετ, μεταγραφή στο ΝΒΑ και στο Ελλαδισταν είναι αναπληρωματικός του Καιμακογλου, χαχα… Όπως φυσικά τα ίδια και χειρότερα με τον Τεοντοσιτς, αλλά ξέχασα αυτός τους ποναει πολύ.
Υ.Γ.1 13 Απριλίου πρέπει να έχει 12.000 σωστούς τρελαμένους γαυρους μέσα στο ΣΕΦ και άλλους τόσους έξω. Φέτος πρέπει επιτέλους ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα, έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε, και φυσικά χωρίς ακρότητες για νέες τιμωρίες.
Υ.Γ.2 Σιγά μην ψήφιζαν τον Σπανουλη στην καλύτερη 5αδα… αυτός πλέον ανήκει στους εχθρούς…
Υ.Γ.3 Πως είδατε τους Σέρβους? Και ειδικά τα δικά μας παιδιά? Τελικά αν και ήμουν απ’ αυτούς που ανέφεραν για μπαμ με παικταρά, και επέμενα, ακόμα και όταν δεν φαινόταν κάτι τέτοιο, στις πήγες μου, πλέον έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και στις επιλογές του. Ήρθε η ώρα να γίνουμε ομάδα του Ντούσαν και όχι του Κλειζα, του Τσιλντρες κλπ…




Αυτά με το μπάσκετ. Με το ποδόσφαιρο πως τα βλέπεται τα πράγματα? Νομίζω ότι φέτος που δεν θα έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι ευκαιρία να κτίσουμε ομάδα που θα παίζει πάνω απ’ όλα καλό και σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το κατάλληλο υλικό υπάρχει, ο προπονητής υπάρχει, ο «τρελός» πρόεδρος υπάρχει, όποτε ας στρωθούν όλοι και επιτέλους να βλέπουμε την ομαδαρα μας και να ευχαριστιόμαστε θέαμα, και μετά θα ‘ρθουν και οι τίτλοι.
Υ.Γ.1 Σιγά μην αφήσει ο Μαρινακης τον κάθε Δαλουκα να παίζει με τον Θρυλο μας και τις επενδύσεις του… Αγγελοπουλοι τα βλέπετε?
Υ.Γ.2 Τι παικτουρα ο Φετφα? Καλά αυτός αν καθιερωθεί πίσω από τον επιθετικό θα κάνει παπάδες… Στα άκρα νομίζω ότι του περιορίζουμε το πεδίο δράσης του, συν ότι εκεί θέλει ταχύτητα, ενώ πίσω από τον επιθετικό τα σέντερ μπακ που θα βγαίνουν πάνω του, συνήθως είναι αργοί παίκτες θα τους κάνει ότι θέλει. Ελπίζω να ξεκολλήσει ο Βαλβερδε από τον Φουστερ, που ναι μεν είναι κάλος παίκτης αλλά όχι σαν τον μικρό μάγο μας.
Υ.Γ.3 Τι ξενέρωνα να μην παίζουμε Ευρώπη… Α ρε Λινεν ( και όχι μόνο… )

1 σχόλιο:

  1. Να ναι καλα ο Λινεν που αποκλειστηκε και ηρθε Ο Ερνεστο και οι υπολυποι παικταραδες..Καθε εμποδιο για καλο..Και οσο αφορα τους προεδρους αν συνεχισουν να κοιμουνται θα τους ξυπνησει ο Ντουντα...Ο σοφος δεν αστιευται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή