Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Αγγελόπουλοι οι φταίχτες!!!

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως αντέχουνε οι κ. Αγγελόπουλοι να τους κοροιδέυει ένα ολόκληρο σύστημα??? Είναι δυνατόν να κοροιδέυουν την ομάδα μας,  τους παικτες εκατομμυρίων που εχουν φέρει,  τον κόσμο μας και στην ουσία και
τους ιδιους, 3 "ανθρωποι" που σήμερα, οπως και σε όλους τους αγώνες με τον παο, φορούσαν πιο πράσινα και απο τον ίδιο τον τυφώνα??? Απορώ πως κάθονται και το ανέχονται δύο ανθρωποι που εχουν δωσει τοσα πόλλα σε μια ομάδα (χρόνο, χρήμα και το κυριότερο αγάπη)... Και μιλάμε για μια απο τις ισχυρότερες οικογένεις στην Ελλάδα!!! Ειναι δυνατόν κ.
Αγγελόπουλοι να έχετε τον Μπουντούρη στο πιο καύτο τομέα???
Φυσικά οι μισοί Ολυμπιακοι σήμερα θα βρίζουν τον Γιαννάκη και οι άλλοι μισοί τον Ππαλουκά ή κάποιον άλλο.. Παιδιά ο αγώνας σήμερα τελείωσε απο τους γκρίζους λύκους!!! Μέχρι σήμερα ξέραμε , και πλέον ειχαμε μάθει να ζούμε μ' αυτο, οτι ο παο έχει 2 σουπερμαν, τον διαμαντάκο και τον πέτκοβιτς, αλλά στην 4η περίοδο αποδείχθηκε ότι υπάρχουν κ αλλοι... Καλά που τον έκρυβε αυτον τον σόυπερ αμυντικό παίκτη ο ομπράντοβιτς??? κ φυσικά μιλάω για τον γιασκεβίτσιους που σήμερα με πολυ καθαρή άμυνα γύρισε το παιχνίδι μόνος του.....δεν περνιόταν ο ογκόλιθος σήμερα στην άμυνα του παο....και στην επίθεση σπανούλης διείσδυση πολυ καθαρό σκριν απο τον μπατίστ και φυσικά καλάθι και φάουλ...Α!!! το παλιόπαιδο ο Μπουρούσης όλο κινητό σκριν κάνει και οι διαιτήτες του χρέωσαν χαριστικά μόνο ενα! Κρίμα και αδικία... Και ο Μίλος? καλά κάθεσε σταθερός (και μέσα στον χώρο που του χρόνου δεν θα επιτρέπονται τα επιθετικα...) ενω πάει να βάλει καρφώσει ο μπατίστ??? Καλάθι φάουλ ανιαθλητικό και 2 ώρες στον πάγκο όρθιος... Τσίλντρες ποιός σου έμαθε οτι όταν χτυπάει η μπάλα στο στεφάνι απο σουτ παίκτη του παο μπορεις να την κόψεις??ε?ε? Πάλι καλά που αυτοί οι τύποι με τα γριζοπράσινα είναι τόσο καλοί ανθρωποι και δεν σου δώσανε τεχνική ποινή γιατι χαλάς το σόου....
Ήδη ψάχνω να βρώ καμια καλή ταινία να δώ την άλλη τετάρτη... ειλικρινά το σιχάθηκα το μπάσκετ σημερα!!!
Υ.Γ.1  Όλος ο τελικός σε μία πρόταση του παλαίμαχου του παο (μάλλον θα του ξέφυγε) που βοηθούσε στο να βρει λύσει ο πρασινοσκουντής να γυρίσει το παιχνίδι ο παο... " Πρόλαβε και στηθηκε ο Τεόντοσιτς αλλα παίζει ρόλο απο ποιά γωνιά θα το δείς"... Φυσικά όλα αυτα τα χρόνια το βλέπουν απο τον πάγκο του παο......ΚΡΙΜΑ!!!
Υ.Γ.2  Μέχρι πότε θα ανεχεται ο επίσημος Ολυμπιακός να αναμεταδίδει ο σκουντής και το σκαι με τέτοιο τρόπο τον αγώνα??? Γιατί δεν κάνουν κάτι? 
Υ.Γ.3 ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ να τιμήσουμε την ομαδάρα μας!!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου