Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ-ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ



Παρασκεύη18/6/2010 ώρα 19:20 αυτή την ημερομηνία θα την θυμούνται πολλά άτομα. Οι βάζελοι γιατί από αυτήν την ημερομηνία ξανά γυρνάνε στις γνωστές τους φάπες όπως είχαν συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια και εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ γιατί η ομάδα μας μετά από ένα χρόνο απουσίας από τον θρόνο της θα ξανά γυρίσει εκεί που της αρμόζει να βρίσκεται.

Αλλαγή σελίδας πλέον στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κατέχει πλέον το 67% και ο Σωκράτης Κόκκαλης το 12% που παραμένει όμως πρόεδρος τουλάχιστον για ένα χρόνο.
Καταρχάς θέλω να ξεκινήσω με ένα μεγάλο μπράβο στον Σωκράτη Κόκκαλη που έστω και την τελευταία στιγμή και ενώ τα πράγματα είχαν ζορίσει πάρα πολύ για τον ίδιο είτε σε θέματα που αφορούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είτε σε προσωπικά θέματα αυτός φέρθηκε σαν γνήσιος ΓΑΥΡΟΣ και έβαλε το καλό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πάνω απ’ όλα και δέχτηκε την πρόταση του Μαρινάκη που αυτήν την στιγμή και με γνώμονα την οικονομική κρίση που υπάρχει έμοιαζε με σανίδα σωτηρίας για την ομάδα μας. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια αφού κατάφερε και έκανε μια ομάδα που ήταν έτοιμη να διαλυθεί σε μια ομάδα όνειρο με παίχτες που αν δεν ήταν ο Σωκράτης Κόκκαλης τους βλέπαμε μόνο από την τηλεόραση.



ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΗΓΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ


Από την άλλη η νέα εποχή ξεκινάει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο τιμόνι.Ας πούμε ορισμένα πράγματα για τον νέο μεγαλομέτοχο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Όταν μιλάμε για τον Μαρινάκη μιλάμε για έναν άνθρωπο που η έννοια γαυρος από κούνια του ταιριάζει γάντι αφού ο πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης αγαπούσε επίσης ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό και μάλιστα είχε διατελέσει μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ επί ημερών Σταύρου Νταϊφά ο οποίος ήταν επιστήθιος φίλος του. Ως γνήσιος Πειραιώτης (το πατρικό του βρίσκεται στη Μαρίνα της Ζέας), ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέθηκε με τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να ακολουθήσει τα... βήματα του πατέρα του και ασχολήθηκε με τα κοινά της ομάδας της καρδιάς του. Η πρώτη του... απόπειρα ήταν το 2000 όταν ανέλαβε το τμήμα βόλεϊ της ομάδας. Περίπου πέντε χρόνια αργότερα, ήταν το νούμερο ένα φαβορί για την απόκτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά επειδή οι διαπραγματεύσεις είχαν μεγάλη διάρκεια, τον... ανάγκασαν να αποχωρήσει. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν αυτός που δεν ήθελε την εμπλοκή του Μαρινάκη στην ομάδα του μπάσκετ. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ήταν και οι πιο θερμές, χωρίς ωστόσο να "γυρίσει" την... πλάτη στην ομάδα της καρδιάς του. Όταν το προηγούμενο καλοκαίρι, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι του ζήτησαν να... συνδράμει για την απόκτηση του Ιβάν Μίλκοβιτς, απάντησε θετικά χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Υ.Γ 1.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ TO 23o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Υ.Γ 2.ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου