Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΜΠΕΣΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5:ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ....



Ο Ολυμπιακος έκανε αυτό που έπρεπε και καθάρισε εύκολα το θέμα πρόκριση και πλέον πρέπει να σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο που θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβιβ ή Μόγκρεν.
Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και παίζοντας αρκετά ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο ημίχρονο με 2 γκολ(Οσκαρ 19'-31') και ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι εκεί.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός συνέχισε το ίδιο σοβαρά και κατάφερε να πετύχει άλλα 3 γκολ(ΝΤΟΥΝΤΟΥ 47'-ΝΤΙΟΓΚΟ 70'-83').

Η ομάδα μας έδειξε μέγαλη διάθεση και είχε και ορισμένους ωραίους συνδυασμούς.Βέβαια η Μπέσα δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρός αντίπαλος(μάλλον ένα ωραίο καφενείο) αλλά η σοβαρότητα της ομάδας μας για τέτοια επόχη ήταν κάτι που άρεσε στον κόσμο.
Κριτική για τους παίκτες για ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει γιατί η διαφορά των 2 ομάδων έκανε ακόμα και τον Οσκαρ να φαίνεται Μέσσι.Για τους καινούριους ο Μιραλας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δείχνει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει αρκετές λύσεις από αυτόν,για τον Μοντέστο δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση αλλά όταν χρειάστηκε ήταν σοβαρός και με την εμπειρία του καθάριζε εύκολα τέλος ο Χολέμπας ήταν σχετικά καλός ανάλογα με τις προπονήσεις που έχει κάνει με την ομάδα μας.
Πλέον περιμένουμε να ενταχθούν στην ομάδα μας ο Ρόμενταλ και ο Ιμπαγασα που θα δώσουν άλλη η εικόνα στην ομάδα μας.






Υ.Γ. Την στιγμή που γράφεται το κείμενο ο Ολυμπιακος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Λιβερπουλ για τον μεγάλο Ισπανό Ριέρα.Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπικές  του ενέργειες πάει να κάνει το μπαμ και να αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό πρώταθλημα όπως μας είχε υποσχεθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου