Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Παραλίγο...

Πάλι καλά να πούμε… Ένας Ολυμπιακός εκτός ρυθμού, μας θύμισε περσινά του παιχνίδια, κατάφερε και γύρισε ένα παιχνίδι που εξελισσόταν σε καταστροφική βραδιά. Μια ασύλληπτη έμπνευση και εκπληκτική εκτέλεση του Ζαιρι μας έσωσε από την χειρότερη ήττα στην ιστορία μας. Θέλει πολύ
δουλεία ακόμα η ομάδα και φυσικά μεταγραφές και την ενσωμάτωση όσο γίνεται πιο γρήγορα της τριάδας Ριερα – Ιμπαγασα και Ρομενταλ.
Πάντως και σήμερα φάνηκαν οι δυο μεγάλες τρύπες του ράστερ μας. Ένα ( ή δυο? ) αμυντικό χαφ «τρεχαντήρι» που θα καλύπτει όλους τους χώρους του κέντρου ( στυλ Καρεμπέ ) και ένα σέντερ φορ που θα γεμίζει την περιοχή και θα βάλει 20 γκολ ( στυλ Κοβασεβιτς )
Ελπίζουμε το επόμενο δείγμα γραφής σε μια εβδομάδα να είναι καλύτερο και φυσικά ούτε καν σκεπτόμαστε να αποκλειστούμε απ’ αυτή την ομάδα. 

Κριτική παικτών

Νικοπολίδης : Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε καμία φάση του αγώνα. Ξεκούραστος

Γκαλίτσιος : Ο γνωστός πλέον γκαφατζής παίκτης… Ένα αχρείαστο πέναλτι και μηδέν σωστές σέντρες, απορώ γιατί παίζει στον Ολυμπιακό

Μοντεστό : Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές στον αγώνα, φαίνεται σοβαρός παίκτης αλλά με γρήγορους αντιπάλους φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.

Μέλμπεργκ : Παίκτης απλά γαύρος, ακόμα και σήμερα φάνηκε το πάθος του, απλά με τον γρήγορα Αβραάμ μάλλον ταιριάζει πιο πολύ.

Χολέμπας : Καλές κινήσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά υστερεί κάπως στο τελείωμα των φάσεων.

Μαρέσκα : Άλλος ένας παίκτης που απορώ γιατί ακόμα είναι στην ομάδα μας. Πρόεδρε κάνε την μεγάλη κίνηση και απλά αστον ελεύθερο ( και να πάρει και τον Γκαλιτσιο φεύγοντας )

Ντουντού : Ότι ποιοτικότερο είχε ο Ολυμπιακός σήμερα. Γεμίζει το κέντρο, αρχοντικό στυλ αλλά θέλει επειγόντως αμυντικό χαφ δίπλα του.

Ρόμενταλ : Εκτός ρυθμού, με λίγες πρωτοβουλίες αλλά σίγουρα ποιοτικός παίκτης που μόλις δέσει με την ομάδα θα καλύψει το κενό του παικταρά Γκαλετι ( νομίζω όμως ότι Γκαλετι δεν είναι )

Μιραλας : Ο άτυχος της βραδιάς στάθηκε η αφορμή για να γυρίσει το παιχνίδι αφού έδωσε την θέση του στον Ζαιρι… Φαίνεται πολύ καλός παίκτης ο Βέλγος και θα καλύπτει όποιον παίκτη λείπει από την βασική μας τριάδα πίσω από το σέντερ φορ.

Ντιόγο : Επειδή φορά το 10 πρέπει να μας σπάει τα νεύρα παίζοντας κάτι σαν Ριβάλντο? Αν δεν βρεθεί προπονητής να τον στρώσει και να τον βάλει στην περιοχή και μόνο εκεί χαμένος θα πάει… Κρίμα!!!

Ντάρμπισαιρ : Το ποιο επιτυχημένο το είπε ο αδελφός μου. « Βγάλτε τον 5 λεπτά κ να ξαναμπεί για να νομίζει ότι μπήκε αλλαγή» Άφαντος!!!

Ζαιρι : Ο Ροναλντο του Ολυμπιακού. Έβαλε απίστευτο γκολ, έκανε χαζό όποιον βρήκε μπροστά του και μετά απλά γύρισε στον γνωστό Ζαιρι. Ο παίκτης ξέρει πολύ μπάλα αλλά δυστυχώς το μυαλό του πεταει και νομίζει ότι όντως είναι ο Ροναλντο

Μητρογλου : Ακόμα ένας επιθετικός που πέρασε και δεν ακούμπησε… ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΑΜΕΣΑ

Ιμπαγάσα : Μικρή συμμετοχή, μια δυο καλές φάσεις αλλά θα κριθεί στον επαναληπτικό.

Λίνεν : Περιμένουμε να περάσει κ ο επαναληπτικός για να κριθεί κ αυτός. Δυστυχώς ή ευτυχώς ο Βαλβερδε κρέμεται σαν φάντασμα πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου