Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πέρι Λούκας και Μπάμ

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό ο Τζαμόν Λούκας.
H ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Τζαμόν Λούκας. Ο 26άχρονος Αμερικανός γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τη σεζόν 2010-2011»
Όπως ήταν αναμενόμενο η ανακοίνωση αυτή δεν χαροποίησε κανέναν διότι όλοι περιμέναμε ένα όνομα που θα μπορέσει διπλά στον Σπανουλη και τον Τεοντοσιτς να ανεβάσει ακόμα πιο πολύ την ομάδα. Για μένα το ροστερ της ομάδας είναι ελλιπέστατο και σαφώς χειρότερο από πέρσι. Η λογική ότι φέτος έχουμε καλύτερο προπονητή, όποτε δεν χρειαζόμαστε «βεντέτες», δεν με βρίσκει σύμφωνο γιατί οι περιπτώσεις που ένας καλός προπονητής πηρέ τίτλους χωρίς τους ανάλογους παίκτες είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, και φυσικά μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό μας που έχει και τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό τίτλο δεν μπορεί να παίζει με τις πιθανότητες αλλά θα πρέπει να τις εξαντλεί. Το πώς θα καταλήξει το ροστερ τελικά είναι ακόμα αβέβαιο, ελπίζω πάντως οι Αγγελόπουλοι να μην έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Υ.Γ.1 Φυσικά δεν ξεχνώ όσα έχω πει περί ΜΠΑΜ. Η απογοήτευση μου είναι πάρα πολύ μεγάλη γιατί όπως και εσείς έτσι κ εγώ είχα πιστέψει για τον παικταρά που έρχεται… τώρα όμως?

Υ.Γ.2 Η πηγή μου, παρόλο που δεν περίμενε κ αυτός την σημερινή ανακοίνωση, συνεχίζει να επιμένει ότι ο παικταράς θα κλείσει. Άλλωστε όπως λέει η προεργασία της μεταγραφής έχει προχωρήσει πάρα πολύ… Εγώ σήμερα με την ψυχολογία που έχω δεν τον πιστεύω, από αύριο δεν ξέρω αν θα με πείσει να ξαναμπώ στο τρυπάκι του ερχομού ενός παικταρά… Φυσικά αν θέλετε ακόμα μπορώ να σας μεταφέρω τα «νέα» του.

Υ.Γ.3 Πολλοί από εσάς ίσως με βρίζουν, ίσως με ειρωνεύονται, ίσως πολλά άλλα… το μόνο σίγουρο είναι ότι την ίδια τρέλα και την ίδια απογοήτευση με εσάς έχω κ εγώ. Όποιος αποφασίσει να μην ξαναμπεί στο blog και στο chat, τον ευχαριστώ για την όλη στήριξη του και για το χαβαλέ και τις συζητήσεις που κάναμε τόσες μέρες, και φυσικά ένα μεγάλο συγγνώμη που τον «απογοήτευσα»

Υ.Γ.4 Ακολουθεί το άρθρο του πρώην Spartan και νυν Redrudy. Διαβάστε το…

Υ.Γ.5 Στο chat μάλλον το βραδάκι θα μπω…

Υ.Γ.6 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΤΣΙ ??????????????

1 σχόλιο:

  1. malakies.....o Rudy den erxetai pu na varame ton kwlo mas katw allwste egw to eixa pei apo thn arxh....as doune kanena paikth apo to mundobasket kai analogws prattoune!!!...etsi prepei na ginetai kai oxi viastikes kinhseis...par ola ayta exw meinei ekplhktos me spanoulh...ti paiktara mas ferane oi an8rwpoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή