Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ...

Μαύρη νύχτα για την ομάδα της καρδιάς μας, για το Ελληνικό μπάσκετ, για τους Αγγελόπουλους...μπορώ να γράψω πολλά και να πω πολλά...η κατάσταση όμως είναι κρίσιμη..μετά τη σφαγή και το βιασμό του Ελληνικού μπάσκετ την Κυριακή αποδείχτηκε οτι το ποτάμι δεν είχε γυρισμό...
οι πιο ψαγμένοι τα περιμέναμε..η οργή είχε ξεχυλίσει..το αίμα απο τη σφαγή της Κυριακής έρεε ακόμη...οι γνωστοί-άγνωστοι εμφανίστηκαν στο ΣΕΦ...οπαδοί που δεν έχουν πατήσει φέτος ούτε μία φορά στο γήπεδο(μόνο με Παρτιζάν και βάζελο)εμφανίστηκαν..Η συνέχεια γνωστή...το τέλος της άγνωστο...ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Ειναι η τελευταια τους ευκαιρία να αλλάξουνε τα πάντα στο Ελληνικό μπάσκετ...Βασιλακόπουλοι,Βορεάδης,Σχινάς,Πηλοϊδης,Συμεωνίδης,Συρίγος,
Σκουντής (που ήσουν αγοράκι μου εχθές;;;;),Παπαρογιάννης....όλοι να πάρουνε τη θέση που τους αξίζει..
Δεν θέλουμε να γίνουμε ΧΑΛΙΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΑΛΙΦΗ...
θέλουμε να παίξουμε και να δούμε μπάσκετ με ίσους όρους..
Γινεται;;;;
ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ...
ΜΠΟΡΕΙΤΕ;;;;;;;;;;;ΑΝ ΟΧΙ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ...
υ.γ 1: βρε βρε κάποιοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ  θυμήθηκαν χθες το μπάσκετ...ΦΤΟΥ ΣΑΣ
υ.γ 2: γιατί κάποιες εφημερίδες (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ) νομίζω οτι μπορεί και να χάρηκαν για τα χθεσινά γεγονότα...διαβάστε πρωτοσέλιδο:

ΦΑΡΜΑΚΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. ΦΗΜΕΣ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΝ...
ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ;;
ευσεβείς πόθοι του ΘΕΙΟΥ;;;;ΤΥΧΑΙΟ;;;;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ 
υ.γ 3: εντάξει εκεί στον Πρωταθλητή μας πείσατε πόσο ΚΟΚΚΑΛΟ(Η) Ολυμπιακοί είσαστε....
υ.γ 4: ντροπή να παίζεται παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου που σας αγοράζει...
υ.γ 5: για αγωνιστικά θέματα καλύτερα να αναφερθούμε άλλη φορά...το μόνο θετικό είναι οτι θα φύγει ο Κόουτς Γιαννάκης
υ.γ 6: Α ρε ξανθέ καιρό που διάλεξες να ασχοληθείς με την πολιτική!!!!!
υ.γ 7: εμείς σας στηρίζουμε γιατί μας δίνεται όραμα.διαλύστε το μασονικό μπασκετικο σύστημα και η Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ..

1 σχόλιο:

  1. καλησπερα red-north.ωραια η αναρτηση σου αλλα στο θεμα του κοσμου θα με βρεις αντιθετο γιατι μην ξεχνας οτι και στο παρισι παλι οι ιδιοι οι οπαδοι ηταν αλλα δεν κανανε επεισοδια γιατι εκει ισχυει κατι αγνωστο για τα ελληνικα δεδομενα,το 50-50 στην διατησια.Εγω κρινω την αντιδραση του κοσμου φυσιολογικη οταν βλεπουν οτι του κλεβουν κατι μεσα απο τα χερια.Τεσπα το θεμα με τον κοσμο δεν τελειωνει ποτε αλλα πιστευω οτι ο κοσμος αγαπαει τους αγγελοπουλους και δεν θελει να λεηλατουν οι διατητες την επενδυση τους.Απο την αλλη μια ερωτηση.
    Κυριε ΣΚΟΥΝΤΗ (ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΓΟ)νοιωθεις περηφανος μετα τα χθεσινα γιατι εχεις τεραστια ευθυνη για οτι εγινε γιατι αν ησουν καθαρος θα πηγαινες στο σεφ.
    Απο την αλλη ρε Παπαλουκα δεν γινεται να εισαι αρχηγος να σε πουλαει τρελλα ο Νικολας και εσυ να σηκωνεις τα χερια.Τερμα τα καλα παιδια πεθαναν.
    Γιαννακη σε ευχαριστουμε αλλα εισαι λιγος.Δεν εχεις τις γνωσεις και τα @@ για να μεινεις στον παγκο του θρυλου.Φιλε red-north οι Αγγελοπουλοι δεν θα παρατησουν το μπασκετ και να ξερεις οτ πλεον εβαλαν μυαλο και δεν θα αφησουν αλλο τους κοντους να κανουν κουμαντο.
    Επιτελους ξεκινισε σαν ονειρο για εμενα αλλα βλεπω να ειναι πολυ κοντα στην πραγματοποιηση του.
    Συμφωνα με πληροφοριες η ΚΑΕ ειναι κοντα στην αποκτηση του μεγαλου σοφου του ευρωαπαικου μπασκετ του μεγαλου ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ με βοηθο τον μεγαλο ΜΙΛΑΝ ΤΟΜΙΤΣ και οχι καποιον Μανουσελη.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BLOG.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή