Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Σωκράτη μην παίζεις με τον κόσμο του Ολυμπιακού

Τα Play off φτάνουν στο τέλος αφού παραμένουν δύο αδιάφορες αγωνιστηκές για τον Ολυμπιακό αφού είμαι σίγουρος οτι κανείς δεν ενδιαφέρετε σε ποια θέση θα τερματίσει η ομάδα μας.
Βέβαια ο κόσμος του Ολυμπιακού βράζει αφού όχι μόνο χάθηκε το πρωτάθλημα αλλά
η παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα μας δείχνει οτι κατα τύχη βγήκαμε στα Play off.
Aπο την άλλη μεριά ο πρόεδρος μας ο βασικός υπαίτιος για αυτην την κατάσταση κάθεται και δεν βγαίνει να μας πει ποια είναι τα σχεδια του για του χρόνου.Ξέρουμε ότι πλεον δεν έχει την διάθεση να βάλει λεφτά στην ομάδα αφού αυτό που ακούγεται είναι ότι το μπάτζετ φέτος δεν θα ξεπερνάει τα 5 εκ. ευρώ.Αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για έναν καλό αριστερό χαφ.
Το άσχημο όμως δεν είναι αυτό.Μπορούσε να βγει ο κύριος Κόκκαλης και να πει ότι δεν μπορεί να διαθέσει αλλα χρήματα και ο κόσμος να τον αποθεώσει.Αλλά αυτό που προτίμησε να κάνει ο κυριος Κόκκαλης είναι να μιλήσει με άλλους επενδυτές με την προοπτική να τους εξαπατήσει και να τους φάει λεφτά λες και οι άλλοι είναι τίποτα ζώα.
Κύριε Κόκκαλη πρέπει να ντρέπεσαι που έφτασες τον Ολυμπιακό σε αυτό το σημείο και πρέπει να ντρέπεσαι ακόμα παραπάνω γιάτι κάνατε κάποια άτομα που θέλανε να επενδύσουν στον Ολυμπιακό να περιμένουν να φύγεις.Ντροπή κύριε Κόκκαλη γιατί μαζί με καποιούς άλλους Ολυμπιακούς θα μπορούσατε να κάνετε τον Ολυμπιακο ένα τεράστιο σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου