Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ....

Επιτέλους σοβαρεύτηκαν. Αυτό σκεφτόμουν να βάλω για τίτλο αλλά τελευταία στιγμή το άλλαξα. Ο δεύτερος τελικός πέρασε και βρήκε την ομάδα μας να κερδίζει εύκολα τον Παναθηναϊκό με 79-72. Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη νίκη αφού εκτός ότι έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα μας να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου , έσωσε και την ομάδα από πολλές άσχημες συνέπειες που θα ακολουθούσαν σε περίπτωση ήττας.

Σχετικά με τον αγώνα. Επιτέλους είδαμε την ομάδα μας να παίζει έτσι όπως της αρμόζει να παίζει. Είδαμε τους παίχτες να έχουν νεύρο και να γυαλίζει το μάτι τους σε όλοι την διάρκεια του αγώνα και να είναι αποφασισμένοι να καθαρίσουν τον αντίπαλο. Είδαμε τους παίχτες να έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο στο παιχνίδι με πρώτο στόχο τους αιφνιδιασμούς κάτι που έκανε τους παίχτες του Παναθηναϊκού να μην μπορούν να ακολουθήσουν και φυσικά πολύ καλή πιεστική άμυνα που έκανε τους παίχτες του Παναθηναϊκού να υποπίπτουν σε πολλά λάθη.
Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αν εξαιρέσεις τις χαμένες βολές που έχει καταντήσει συνήθεια πλέον και το χαλάρωμα στο τελευταίο λεπτό ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και θα μπορούσε να είχε εκτοξεύσει την διαφορά ακόμα περισσότερο. Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα (αν και είναι ντροπή να χαιρόμαστε για τέτοια πράγματα) είναι ότι για πρώτη φορά μετά το final four είδαμε την ομάδα να παίζει σαν σύνολο και να μην επικρατεί αυτή η γκρίνια που υπήρχε ανάμεσα στους παίχτες.
Τώρα για την συνέχεια το ματς της Τετάρτης είναι το πιο κρίσιμο από όλα τα άλλα της σειράς και αυτό το λέω γιατί με τα σφυρίγματα που έδιναν χθες οι διαιτητές κατάλαβα ότι πολύ δύσκολα θα αφήσουν την ομάδα μας να χτυπήσει το ματς στα ίσια αν η σειρά πάει στα πέντε παιχνίδια. Η μεγάλη ευκαιρία είναι τώρα. Η ομάδα απέδειξε ότι είναι πολύ καλύτερη από αυτήν του Παναθηναϊκού και όσες φορές έπαιξε σοβαρά χωρίς να τρέμει και την σκιά της έκανε τον βάζελο πλάκα(σεφ πρώτος γύρος. τελικός κυπέλλου και χθες).
Επιτέλους μπείτε μέσα στο Ο.Α.Κ.Α και παίξτε το μπάσκετ που ξέρεται χωρίς να φοβάστε. Και επιτέλους δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίζεται έτσι εκεί μέσα. Να πω ότι κάνουν και καμιά σοβαρή ατμόσφαιρα. Θέλω να μπείτε μέσα και να γυαλίζει το μάτι σας , να μπείτε μέσα σοβαρά από την αρχή να πάρετε διαφορά από την αρχή έτσι ώστε να μην μπορέσουν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα οι γκρίζοι λύκοι. 
         
ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου