Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Πάλι τα ίδια...


Μπράβο στον παο… για μια ακόμα φορά η διαστημική ομάδα, με τα γκρι, απέδειξε ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα… Ε όχι και 35 με 15 οι ελεύθερες βολές υπέρ του παο… νομίζω κάπου τον αδίκησαν για να εκτέλεσε τόσες λίγες βολές, όλοι οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ είδαν σήμερα ότι οι 10 από τις 15 βολές του Πανελλήνιου ήταν άδικες ενώ αντίθετα στον παο δεν έδωσαν οι διαιτητές να εκτελέσει (φυσικά αδικώντας τον !!!) ακόμα 20 βολές
έτσι ώστε να κερδίσει με την συνηθισμένη διάφορα των 30,7 πόντων μ.ο.
Δείτε σήμερα στο ΤΗΛΕ – ΑΣΤΥ στη εκπομπή «Jump Shoot» με τον Τόλη Κοτζιά ( 23.30 ) τον εκλεκτό δημοσιογράφο της εφημερίδας «ΦΩΣ», Παντελή Διαμαντόπουλο να μιλαει για τον μπασκετικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας με τον γνωστό του καυστικό τρόπο.
Υ. Γ. 1 Π. Διαμαντόπουλος ο πιο αντικειμενικός και σωστός στις τοποθετήσεις του περί της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και με υπόσχεση ( καθότι φανατικός αναγνώστης του στο ΦΩΣ ) να μιλήσει για όλα και για όλους όταν τελειώσει το πρωτάθλημα και έχουμε σηκώσει την κούπα….
Υ. Γ. 2 Φυσικά τα όσα είδαμε στον αγώνα του βαζελου σήμερα ήταν μόνο ένα δείγμα για το τι περιμένει την ομάδα μας στο ΟΑΚΑ, αλλά και πάλι δεν βλέπω τον τρόπο να χάσουμε από αυτούς….
Υ.Γ. 3 Ο εχθρός βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και στους «γκρι - δημοσιογράφους μασόνους» κ όχι στο ΣΕΦ ( Γιαννάκης, Τεοντοσιτς, Μανουσελης, Μπουρουσης κλπ ) οπότε η ομάδα θέλει στήριξη απ όλους μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου