Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Αύτος είναι ο Αρχηγός!!!

Ο αρχηγός της ομάδας μας έβαλε τους δημοσιογράφους - σχολιαστές στην θέση τους για την δήθεν αποτυχία μας στο φάιναλ φορ... Το κείμενο που ακολουθεί είναι απο το www.redplanet.gr

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς πήρε θέση για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν μετά το ευρωπαϊκό φάιναλ φορ στο Παρίδι, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα
κόντρα στο Μαρούσι. Ο Έλληνας πλέι μέικερ ήταν καυστικός και επισήμανε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως του αξίζει.

"Το Μαρούσι είναι καλή και έξυπνη ομάδα, ξέραμε ότι θα προσπαθήσει να κλέψει το ματς. Ξέραμε ότι θα είναι διαβασμένοι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και καταφέραμε να κερδίσουμε κυρίως για τον εαυτό μας", δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον απόηχο του Παρισιού, τονίζοντας:

"Από εκεί και πέρα, θέλω να πω ότι έπαιξα στο όγδοο φάιναλ φορ και τον πρώτο τελικό μετά από τέσσερα χρόνια. Κάναμε την αυτοκριτική μας, αλλά το να βγαίνεις δεύτερος στο φάιναλ φορ απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο, βγαίνει σαν αποτυχία. Δεν είναι έτσι, παίξαμε δεύτερη φορά σε φάιναλ φορ, κερδίσαμε την αποκάλυψη της διοργάνωσης και περάσαμε στον τελικό. Αυτό είναι επιτυχία. Ξέρω το λόγο που γίνεται όλο αυτό, αλλά εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Δεν είναι αποτυχία όπως παρουσιάστηκε. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, τον έχουμε ανάγκη στα εύκολα και τα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί, κάνει βήματα προόδου και πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε όπως του αξίζει"
http://www.redplanet.gr/html/ent/917/ent.268917.asp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου