Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Μπράβο στον Γιαννάκη!!!

Μετά τις δηλώσεις του αρχηγού μας Θ. Παπαλουκά ακολούθησαν καυστικές δηλώσεις απο τον Π. Γιαννάκη για τον συστηματικό πόλεμο εναντίον του Ολυμπιακού..
«Όλοι ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι κρύβει δυσκολίες γιατί το Μαρούσι ήταν η δεύτερη ελληνική ομάδα που προσπάθησε να φτάσει στους οκτώ και το έχασε για ένα σουτ και φυσικά γιατί είναι μια ομάδα
που αν δεν είσαι συγκεντρωμένος θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Τα παιδιά είχαν καλή συγκέντρωση, θέληση και πήραμε τη νίκη μετά τη σημαντική προσπάθεια που κάναμε στην Ευρωλίγκα. Κάτω από πίεση δείξαμε καθαρό μυαλό και διάθεση και πήραμε μία νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο»
«Όταν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπήρχε μέχρι τώρα μια δεδομένη κατάσταση για το ποιος πρέπει να φτάνει στην κορυφή, δημιουργείται μια ανασφάλεια και ο πρώτος στόχος είναι να σου πειράξουν το μυαλό».
«Οι παίκτες μας δεν πρέπει να παρασύρονται σε αυτό το παιχνίδι. Είναι μια εξάσκηση και αυτό και θα μας κάνει πιο σκληρούς και πιο δυνατούς. Ο κόσμος αγαπά την ομάδα και θέλει να τη δει στην κορυφή»
Για να διαβάσετε όλες τις δηλώσεις
http://www.sportnet.gr/report.php?id=224105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου