Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Στην τελικά ευθεία για το ντάμπλ στο μπάσκετ!!!


Άρχισαν και πάλι οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι του μπάσκετ (???) να κατακρίνουν την ομάδα μας και να εξυμνούν την ομάδα του παο, η όποια καταβροχθίζει όλους τους «μεγάλους» της αντιπάλους στα ελληνικά play off… Φυσικά η ομάδα τους δεν ήταν στο ραντεβού
των 4 καλύτερων ομάδων της Ευρώπης αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία αφού αν ήταν θα το έπαιρνε περπατώντας ( πάντα συμφώνα με τους εν Ελλάδι δημοσιογράφους μας) ξεχνώντας φυσικά το ραντεβού του παο με την ομάδα μας στον τελικό κυπέλλου, το διπλό ραντεβού με την Μπαρτσελονα, το διπλό ραντεβού με την Ρεαλ και τις μεγαλειώδεις νίκες της χαχαχα…..
Το νέο τους χτύπημα μετά φυσικά τον ΓΙΑΝΝΑΚΗ είναι ο παικταράς μας LINAS KLEIZA Ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης δέχεται απίστευτη κριτική από αυτούς που έκαναν πρωτοσέλιδα για την μεταγραφή του χαισλιπ… Δεν πειράζει όμως μονοί μας και όλο το «αντικειμενικό» σύστημα απέναντι μας, όπως σωστά έχει επισημάνει πολλές φορές και ο DON (don-basketblog.blogspot.com )
Και λίγα λόγια για τον ΓΙΑΝΝΑΚΗ… Οι πιο πολλοί λέγαμε ότι το καλοκαίρι έπρεπε να έχουμε αλλάξει προπονητή με την πλειοψηφία να ζητά την πρόσληψη του Μεσίνα. Καλώς ή κακώς οι κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ αποφάσισαν να κρατήσουν τον ίδιο προπονητή για δεύτερη χρονιά ποντάροντας στην ομοιογένεια της ομάδας. Τα αποτελέσματα σε σχέση με την περσινή χρονιά είναι ορατά, η ομάδα μας καθ όλη την διάρκεια της χρονιάς έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ, έχει πάρει ήδη ένα τίτλο (με την μικρότερη αξία ), πήγε στο τελικό κάνοντας ένα πολύ άσχημο παιχνίδι και τώρα της έμεινε ο πολύ μεγάλος στόχος… Να σηκώσουμε την κούπα του πρωταθλητή μέσα στο ΟΑΚΑ.. Για μένα το πολύ μεγάλο λάθος που χρεώνω στον φετινό Γιαννάκη είναι η έλλειψη ενός κλασικού 2αριου ( ΛΑΝΓΚΤΟΝ ) ο οποίος θα μας ξεκολλούσε κάποιες στιγμές στο set παιχνίδι και θα ελευθέρωνε ακόμα περισσότερο και τους άλλους παίκτες μας… Λάθη κάνουν όλοι και νομίζω ότι όλοι θα συμφωνείτε ότι φέτος πολλά από τα λάθη της περσινής χρονιάς ( στατικό μπάσκετ ) τα έχει διορθώσει.. Φυσικά όλοι θα κριθούν το καλοκαίρι… Εύχομαι σαν Νταμπλουχοι Ελλάδας..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου