Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ......

Τα ψέματα τελείωσαν η τώρα ή ποτέ. Έφτασε η ώρα να αποδείξετε ότι αξίζετε να φοράτε την τιμημένη φανέλα του Ολυμπιακού, να αποδείξετε ότι αξίζετε να παίρνετε τα λεφτά που σας δίνουν οι Αγγελόπουλοι και πάνω απ ’όλα να αποδείξετε ότι αξίζετε την υποστήριξη του κόσμου που σας ακολουθεί παντού(7000 Παρίσι-9000 Ρώμη-200 άτομα στην Βαρκελώνη σε ματς χωρίς ουσία) και σας στηρίζει πάντα και κυρίως στα δύσκολα(όπως φέτος στον τελικό με την Μπαρτσελόνα που ακουγόμασταν πιο πολύ από τους Ισπανούς).
Λοιπόν τέρμα τα αστεία η Κυριακή πλησιάζει και τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζετε αύριο απλά, εύκολα και γρήγορα και την Τετάρτη πηγαίνετε μέσα στο Ο.Α.Κ.Α και δείχνετε τα @@ σας και μας γυρνάμε στο ΣΕΦ για την φιέστα. Αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όλους σας.

Παπαλουκά: Απέδειξε ότι μετά τον Σιγάλα και τον Τόμιτς είσαι άξια ο επόμενος μεγάλος αρχηγός που θα μείνει στην ιστορία για τους τίτλους που κατέκτησες και όχι για το λάθος που έκανε ο Κόκκαλης και σε έδιωξε.

Πεν: Όταν ήρθες μας ζάλισες ότι ήρθες για εκδίκηση για να πάρεις αυτό που σου στέρησαν. Μην είσαι μόνο λόγια μπες μέσα και δείξε ότι αυτά τα λόγια τα εννοούσες και κάνε τον Διαμαντίδη να μετανιώσει για εκείνη την αδικία.

Μπεβερλι : Αγόρι μου αν και ξένος έδειξες με το πάθος σου ότι ξέρεις τι σημαίνουν αυτά τα ματς για εμάς τους γαυρους. Απλά ρε αγόρι μου σούταρε όταν είσαι μόνος πίστεψε στον εαυτό σου γιατί εμείς σε πιστεύουμε

Τεοντόσιτς : Είσαι ο καλύτερος play maker στην Ευρώπη μπες μέσα και κάνε τον Ομπράντοβιτς να κοκκινίσει μέχρι να σκάσει γιατί σε θέλει πολύ αλλά δεν μπορεί να σε έχει. Έχω πει ότι πρέπει να είσαι ο επόμενος αρχηγός του Ολυμπιακού δικαίωσε με για μια ακόμα φορά όπως στον τελικό που τους έκανες να παραμιλάνε.

Τσιλντρες : Και μόνο που σε ξεφτίλισε ο Περπέρογλου πρέπει να σε κάνει να ντρέπεσαι. Πρέπει την Κυριακή να μπεις μέσα και να μην μπορούν να σε προλάβουν , πρέπει να παίρνεις φόρα και να καρφώνεις από πάνω τους πρέπει να τους ξεφτιλίσεις γιατί παίχτες με τα δικά σου προσόντα δεν υπάρχουν στην Ευρώπη. Δείξε μας τον πραγματικό Τσιλντρες αυτόν που γουστάραμε όλοι την χρονιά και μας έκανε να τρελαθούμε στο πρώτο ματς μέσα στο ΣΕΦ που έχασες τον πατέρα σου αλλά έμεινες στην Αθήνα και τους ρεζίλεψες

Κλειζα :Για εσένα δεν θα πω πολλά. Είσαι ο καλύτερος παίχτης στην Ευρώπη και ξέρω ότι την Κυριακή θα τους κάνεις να μετανιώσουν για πολλά και τους βάζελους αλλά και κάτι δημοσιογράφους που λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι για να σε νευριάσουν

Σοφο : Εσένα αγόρι μου αν σε αφήσουν οι διαιτητές αλλά και ο Γιαννάκης τότε θα τους κατασπαράξεις. Ποιος Πέκοβιτς και ποιος Μπατίστ μυγάκια είναι μπροστά σου. Κάνε αυτό που πρέπει για τον εαυτό σου αλλά και για τον κόσμο που σε αγαπάει τόσο.

Μπουρούση : Ο περσινός Μπουρουσαγκα θα τους έκανε πλάκα μαζί με τον φετινό Σχορτσιανιτη αλλά εσύ αγόρι μου μάλλον χάζεψες με τα λεφτά που σου έδωσαν οι Αγγελόπουλοι. Απλά τα πράγματα φέρε μας το πρωτάθλημα γιατί μπορείς να το κάνεις και μετά κάτσε και σκέψου ορισμένα πράγματα γιατί πας να γίνεις ο νέος Ντιογκο για τον κόσμο

Βουισιτς : Ήσουν ένας από τους μεγαλύτερους center που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Θα είναι κρίμα να φύγεις από τον Θρύλο σαν αποτυχημένος γιατί δεν το αξίζεις. Βάλε την εμπειρία σου μπροστά και ο ρόλος σου μπορεί να φανεί καταλυτικός.

Γιαννάκη : Κατά πάσα πιθανότητα από το καλοκαίρι θα είσαι παρελθόν από τον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν σου επιτρέπει να παίζεις με τα νεύρα μας. Ξύπνα και βοήθα την ομάδα να φέρει την κούπα γιατί αλλιώς θα είσαι ο πιο αποτυχημένος προπονητής που πέρασε από την ομάδα αν υπολογίσουμε τα μπάτζετ που είχες στα χέρια σου. Μπορείς να φύγεις με ψηλά το κεφάλι και να πάρεις το χειροκρότημα από τον κόσμο στο τέλος

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ .

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ



 ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου