Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Μικρός προπονητής, μικροί παίκτες!!!

Τελικά και άλλη μια χρονιά χαμένη...
Γιαννάκης: Απλά λίγος...ΑΛΛΑ δεν φταιεί αυτός που έμεινε και φέτος στον Ολυμπιακό!
Παίκτες: Δηλώσεις, δηλώσεις,
δηλώσεις...για ένα ακόμα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μπήκαν χεσμένοι...που είναι οι παικταράδες μας, που είναι οι ηγέτες μας??? Μόνο στα λόγια κ. Μπουρουσάκο? κ. Παπαλουκά? κ. Κλέιζα? 0 στα 23 τρίποντα??? και τα μισά ελεύθερα??? ΕΛΕΟΣ!!! Ο γερο-Τζόλε να πάει στο ΟΑΚΑ 5 τρίποντα θα τα έβαζε, άσε που θα χεζόταν το μισο ΟΑΚΑ και μόνο στην παρουσία του...κ. Τσίλντρες πάρε δες ενα αγώνα βόλευ τον Μιλικοβιτς να δεις τι σημαίνει ηγέτης...
Αγγελόπουλοι: Μήπως δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζουμε?Μήπως φταίτε και πολύ μάλιστα κ εσείς γιαυτη την εικόνα??? Τόσο απειθαρχία και αλλαζονία σε μια ομάδα με ενα κυπελλάκι πως την ανέχεστε???

4 σχόλια:

  1. Αν θέλετε τη γνώμη μου, από τον μπασκετικό ΟΣΦΠ λείπει η πίστη. Το 0/23 τρίποντα λέει όλη την ιστορία. Δεν είναι θέμα έλλειψης συστήματος, δεν είναι θέμα αξίας παικτών, δεν είναι θέμα αδιαφορίας, δεν είναι θέμα ατυχίας. Είναι θέμα πίστης. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και δεν πιστεύεις οτι θα κερδίσεις, όταν σουτάρεις ελεύθερος και δεν πιστεύεις ότι θα ευστοχήσεις, όταν ακούς τις οδηγίες του προπονητή σου και δεν πιστεύεις ότι και αν τις εφαρμόσεις κατά γράμμα θα πετύχεις κάτι, τότε μόνο από τύχη μπορεί να πετύχεις το στόχο σου. Αυτό έγινε στον τελικό του κυπέλλου, δε μπορεί να γίνεται συνέχεια. Η ομάδα αυτή χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και για να γίνει αυτό χρειάζεται διαφορετική φιλοσοφία διοίκησης και διαφορετικό προπονητή διότι αυτός ακόμη και αν δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος, έχει πλέον καεί.

    http://podstohasmoi.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα το κλείσει το μαγαζί ο σωκράτης άρε Σάββα θεέ από το στόμα σου και στου θεού το αυτί......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στοχαστή δίκιο εχεις...απόλυτο...νομίζω οτι πρέπει να γίνουν αλλαγες σε βάθος το καλοκαίρι και όχι κάποια μπαλώματα, ανεξαρτήτως τησ έκβασης των τελικών.Ισως καποιος αντιστοιχος Μπαγεβιτς (οπως το 96 στο ποδόσφαιρο) με μια διοικηση που θα χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και θα απιτεί και παίκτες που να το λέει η καρδιά τους!!!
    Ακούσατε τις δηλώσεις του Σαββα?? Πανικός γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι ότι καλύτερο να γίνουν πάλι πολλές αλλαγές στην ομάδα.Αν είναι να αλλάξουμε πάλι 15 παίχτες τότε θα είμαστε μια από τα ίδια πάλι.Το θέμα είναι να ξυπνήσουν οι Αγγελόπουλοι και να το πάρουν χαμπάρι και να φερθούν σαν πρόεδροι.Ελεος δεν γίνεται να μαλώνει ο Μπουρούσης με τον προπονητή και να μην κάνουν τίποτα.Πρέπει να λάβουν μέτρα δραστικά για ολους τους παίχτες και να μην τον παίζουν καλοί.Η ομάδα με μια αλλαγή προπονητή,έναν προπονητή σαν τον Ιβκοβιτς και με αυστηρά μέτρα σε θέμετα πειθαρχίας τότε όλα θα ηταν διαφορετικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή